Ποιοι είμαστε

To SOCIAL OUTKAST δημιουργήθηκε από τρεις φίλες και creators που αγαπούν το στυλ και την προσωπική έκφραση μέσα από αυτό. Γνωρίστηκαν και έδεσαν πριν 9 χρόνια μέσα από το κοινό τους επάγγελμα και πάθος, το YouTube.

Amiyiami

 

Ξεκίνησε την παρουσία της στην τηλεόραση το 2013 και πολύ γρήγορα δημιούργησε και το κανάλι της στο YouTube "AmiYiami".Η Άννα Μαρία αγαπά την άνεση και αυτό μεταφράζεται και στο στυλ της, πάντα με τις δικές της fun πινελιές! Θα την δεις να συνδυάζει το comfort με effortless αλλά fashion τρόπο. Τα χαρακτηριστικά της Get Ready With Me βιντεάκια στα social, παρέσυραν όλους στην τάση αυτή. Σωστή trendsetter!

Fosbloque

Το 2014 ανέβασε το πρώτο της βίντεο με στυλιστικές συμβουλές στο YouTube ως "FosBloque", και έκτοτε μοιράζεται την φιλοσοφία της με το κοινό! Ποια είναι αυτή; Να φοράς ό,τι θέλεις και ό,τι σε εκφράζει, χωρίς να νοιάζεσαι για τις γνώμες των άλλων. Το στυλ άλλωστε πρέπει να είναι η αντανάκλαση της δικής σου προσωπικότητας και κανενός άλλου. Στην αισθητική της πρωταγωνιστεί το χρώμα και οι αντισυμβατικοί συνδυασμοί.

iMikriOllandeza 

Τα vlogs της "iMikriOllandeza" έχουν γίνει σήμα κατατεθέν στο ελληνικό YouTube με σκληρή προϋπηρεσία από το 2013! Στυλιστικά είναι ο ορισμός του get out of your comfort zone, καθώς από minimaλιστικά fits που ακόμα φυσικά αγαπά, θα τη δεις να υποστηρίζει χρωματιστά και δημιουργικά drips! Το mix and match είναι το game της, με σύνολα που θα συνδυάσουν διάφορες τάσεις μεταξύ τους με τον πιο fire τρόπο.

Το τρίδυμο αυτό λοιπόν ένωσε τις δυνάμεις του και την αγάπη για το στυλ και την προσωπική έκφραση μέσα από αυτό για να δημιουργήσει το SOCIAL OUTKAST.

Σκοπός είναι ο κάθε outkaster εκεί έξω να έχει πρόσβαση σε κομμάτια που θα εκφράζουν τη μοναδικότητα του. Παράλληλα στηρίζει την ελληνική αγορά, επιλέγοντας μοναδικά ελληνικά streetwear brands για τη συλλογή τους.